koken in Beek bij Nijmegen voor 6 t/m 12 personen

Een kookworkshop - kookclinic doe je bij Berdien & Vincent in Beek bij Nijmegen. 

Klik hier voor onze Facebook pagina.

Koken doe je met een team!
Leuk met je vrienden en vriendinnen, familie en collega's.
Of met de personeelsvereniging, je vrijgezellenclub of met je relaties: teambuilding.
Je krijgt tips, handigheidjes en de recepturen mee.
Uitleg hoe het bij ons gaat, alle dagen van de week mogelijk: je wordt in "la Cuisine" met een drankje verwelkomd en je krijgt 'n kokssloof en 'n keukendoek. Handen wassen en loop langs de werktafels waar +/- 12 recepten met de ingrediënten klaar liggen.  Wij hebben al wat voorbereidingen gedaan en je mag kiezen wat je gaat maken.
Of wat je met een ander gaat maken, samenwerken dus!  Na het koken (+/- 2,5 uur) ga je naar buiten waar bij mooi weer een tafel staat ingedekt staat of bij slecht weer naar het proeflokaal, waar de maaltijd samen wordt genuttigd.
Wij zorgen voor de dranken en ruimen de keuken verder op en doen de afwas.
Prijzen kookworkshops zijn all inclusive en duren ongeveer 4 uur:
  • voor  6  of   7  personen € 84,00 p.p. all inclusive
  • voor  8 t/m 10  personen € 77,00 p.p. all inclusive
  • voor 11  of 12  personen € 72,00 p.p. all inclusive
 Klik voor 'n reservering of optie kookworkshop op boek-nu 

Je kunt kiezen uit de volgende 4 thema's:

1. Italiaanse keuken: o.a.: • tapenades • crostini's • carpaccio • filetto di pollo al funghi • scaloppine al marsala • pollo al marsala • salmone con pesto • pollo al messinese • agnello al salsa di cocco, curry e peperoncino • bistecca Siciliana • spinaci gratinati • braciole di maia vitello le al pomo doro • stufato di pollo belle Italia • patate al forno • all'uccelletto • polpette di carne al balilico • risotto • contorno di peperoni ripieni di tonno, aciughe e olive • insalata caprese • filetto di pollo al prosciutto e formaggio • finocchi al forno • frittata con le zucchine • vitello tonnato • tagliatelle gorgonzola • risotto con fegatini • tiramisu

2. Franse keuken / cuisine Bouriane: o.a.: • soupe de courge • soupe a l'oignon • boeuf Bourguignon • ratatouille Niçoise • bar Provençal • fricassee de lapereau à l'orange • pomme gratin • ragoût de veau • coq au vin •canard à l'orange • quiche de poireaux • salade Niçoise • pissaladiere • salade verte avec magret de canard • tournedos en croute • fenouil a la Provence • crêpe Suzette

3. TAPAS, Spaanse keuken: o.a.: • albóndigas con salsa de tomates • alcachofas con jamón Serrano • atun charito • gamba's al ajillo e piment • gambas envueltos en jamón • huevo relleno de duros en aliño • huevo releno de salmon • montadito de caballa y chorizo • pan Catalans • pasta de aceituna verde • tostado crema de Cabrales al coñac • paëlla

4. Thaïse keuken: Kanom jeeb • Pow-pia tawd • Tawd mun pla • Tawd mun kow pod • Tom kha kai • Murg kari • Ped pad khing • Som tam thai • Gaeng kari pak • Gado gado • Lemper • Lassi  Jaisalmer • Alsa khrim ka-thi
  • Niet alle gerechten worden gemaakt, we maken een assortiment wat bij elkaar past en kijken welke producten verkrijgbaar zijn.
  • Het is daarom ook mogelijk dat er andere gerechten worden gemaakt dan hierboven vermeld staan.
Extra's  indien voorradig en op tijd besteld:
* potje PESTO, specialiteit van je gastvrouw, onmisbaar in de keuken, minimaal 6 stuks, wél v.t.v. bestellen: € 5,00
* fotoboekje 20 x 20 met alle leuke herinneringen aan je kookworkshop, de foto's die wij maken (onder voorbehoud) en die je zelf hebt gemaakt worden samengevoegd: € 45,00
Doorgeven van aantal personen en betaling, lees ook onze levering- en betalingsvoorwaarden.
  • Wij organiseren regelmatig de kookworkshop: "SLIMME TAPAS GOED VOOR DE LIJN" in samenwerking met Az Groen (samen op weg naar 'n mooi figuur en 'n goed gewicht), via contact kun je je inschrijven, bij voldoende aanmeldingen geven we je een datum door.
  • Een kookworkshop staat definitief gereserveerd, als het overeengekomen bedrag door ons is ontvangen.
  • Bedragen zijn inclusief de b.t.w. en inclusief dranken: biertjes, wijnen, frisdranken, koffie en thee.
  • Wij kijken niet hoeveel je drinkt, maar pas op dat je niet met teveel alcohol achter het stuur kruipt!
  • Indien je met minder dan 6 personen bent, de minimale prijs is altijd € 500,00 all in.
  • Indien je langer dan 4,5 uur aanwezig bent, vanaf de tijd dat de workshop bij ons is gereserveerd, betaal je contant € 40,00 pér half uur pér groep voor o.a. dranken en bediening aan je gastvrouw of gastheer.
  • Onze kookschool is gevestigd in Beek (5 km. ten oosten van Nijmegen).
  • Je kunt tot 7 dagen voor de workshop het aantal personen verminderen en tot een dag ervoor nog vermeerderen.
  • Betaling: je ontvangt bij de bevestiging een factuur, welke je gelijk overmaakt, dag en tijd staan dan voor je gereserveerd; indien er gasten bijkomen, betaal je dat bij binnenkomst contant.
  • Wij koken ook in Frankrijk met je! Klik op: kookvakantie, workshop en teambuilding in de LOT, Frankrijk.

Tot kijk,  

Berdien & Vincent Oostvogel
Constantijn Huygensstraat
6573 Beek-Berg en Dal
telefoon 0653.77.1958

 

  • headerbrazilie.jpg
  • headerfrans.jpg
  • windows.jpg
  • headerduitsland.jpg
  • headergrieks2.jpg
  • headeritaliaans.jpg
  • headerduitsland2.jpg
  • headerhome.jpg
  • headerengeland2.jpg
  • headermarokkaans.jpg
  • headerhightea.jpg
  • headeramerikaans.jpg
  • raindrops.jpg
  • headerdiners.jpg
  • headerengeland.jpg
  • headerborrelhapjes.jpg
  • headerdiner2.jpg
  • headerstreetfood2.jpg
  • headerindonesisch2.jpg
  • blue-flower.jpg